Projekt på Källan

, 2

Källa hage

Projekt på gång

Nytt kök!!!
Vi har fått kontakt med en helt fantastisk hantverkare från Færöarna som är otroligt duktig och mycket noggrann.
Inget fusk där inte!
Så vårat nya kök är i stort sett färdigt efter nästan en hel sommars slit. Nu fattas lite småfix, kakling och målning och Stephan ska göra den sista anslutningen till nya köksfläkten på vinden. :-)
(det blir tyst och skönt i köket i framtiden då även den nya diskmaskinen är en riktig "viskare" på bara 44 dB, helintegrerad med specialbyggd lucka, njuter...)

Jag ser verkligen fram emot att tillbringa hösten/vintern i detta fantastiska kök. En perfekt blandning av gammalt (handgjorda köksskåp och ett härligt hörnskafferi, byggda av en kvinnlig finsnickare från byn) och supermoderna detaljer och fiffiga lösningar som verkligen gör pricken över i:et, trots att jag vanligtvis bara brukar gilla genomgående gammal stil.

Vårat nya kök är en fröjd för båda öga och själ, och företagartidningen på orten vill skriva om det och om hantverk som är på väg att dö ut. (vår fantastiska snickare/hantverkare)

Kanske tom. Gård & Torp gör en artikel framöver...

Stor köksträdgård.
Sandra har byggt en första början, målad i husets nya fönsterkulör. En örtagård på framsidan av huset, nära till det nya köket. :-)

Nytt växthus.
Jag ritar och drömmer, men det börjar bli bråttom.
Växthuset som stod här från början är tämligen gistet...

Gethagarna ingägnade.
Det är nu en realitet, men lite eltråd ska upp nu för att hålla utbrytarkungen Lilleman på sin plats, I hagen...